9 sätt att öka ditt nätverk på bst konferensen

Den BST Konferensen är ett utmärkt tillfälle för nätverkande med andra säkerhets-ledare (oavsett vad din nivå) – men det är lätt att inte dra nytta av det. Vi frågade några experter nätverkare från BST konferensen att dela sina bästa tips för att se till att du lämnar med mer än goda minnen:

Ett. Plan. Ett bra nätverk planen är grundläggande, det bör fungera som en guide för hur du spendera din begränsade tid utan att göra intrång på spontanitet detta naturligt social händelse. Tänk på vad du kommer att fokusera på vid BST konferensen, vilken typ av lösningar och grupper som du söker efter, och de nya idéer som du vill gå iväg med.

2. Adapt. Nätverk kommer lättare att vissa av oss än andra. Extraverta välkomna vanligtvis möjlighet att träffa nya människor samtidigt Introverta ofta fruktar det – och hamna miste. Om du är överväldigad av tanken på nätverk på BST konferensen, anpassa vissa tekniker för att sätta nätverk mer i din komfortzon, till exempel ta med en lista med frågor du vill ha svar på för att fokusera dina diskussioner (och hålla den från ohämmad känsla) eller ta med några små symboliska giveaways från din process, som klistermärken och vykort med din logotyp, för att komma igång.

Tre. Dela. Kom förberedd med framgångar (även små) att andra kan dra nytta av att känna till. Var inte rädd för att dela några av de utmaningar du har inför antingen – speciellt om du har upptäckt en lösning som andra skulle ha nytta av.

4. Exchange. Nätverk bör inte upphöra när BST konferensen gör. Behandla varje person du möter som en potentiell långsiktig nätverk partner. Bär och samla visitkort i nätverk situationer och uppmuntra andra att följa upp med dig.

Fem. Lyssna. Även om du inte kan använda allt du hör, kan du nästan alltid hitta något användbart som du kan anpassa till din process.

6. Fokus. Håll din konversation positiv och fokuserad på lösningar, snarare än gnäller om förvaltning situationer eller problem personlighet.

7. Gör bra. Visa din professionalism genom att hålla några löften du gjort till folk du träffat på BST konferensen. Efter igenom på även små saker (skicka som presentationen eller den artikel du nämnde) visar att du menar allvar med din process.

8. Håll kontakten. Vissa nätverkare gör en punkt att skicka ett meddelande till en kollega nätverkare efter att de har provat en ny idé som de fick från dem, brukar ge feedback om idén samt information om vad de kan ha ändrats.

9. Bly. Lita inte bara på den årliga BST konferensen att upprätthålla din nätverksanslutning. Upprätta lokala nätverk grupper och träffas regelbundet. Det är ett kostnadseffektivt sätt att hålla din process finjusteras. Be din konsult för kontakter i närheten av din webbplats.