5 stora småföretag tillväxtstrategier

Ingen sa någonsin att organisera och hantera ett företag var enkel. När det gäller att genomföra en fullständig utvärdering av dina affärsstrategier tillväxt och ordna för framtiden, är det lätt att växa till att bli oorganiserad och rörig av den överväldigande mängd material och metoder inom räckhåll. Här är några bra råd att behålla när man bildar ett bolag strategi för din kommande professionella avancemang taktik.

Ett. Använd aktuell, realtidsinformation. Före början förbereda sig för framtiden, använd en minut för att utvärdera vad du nu vet om ditt företag i relationer ekonomi, marknadsundersökningar, resurser, arbetsmarknad och siffror affärer. Se till att materialet du forskat är så aktuella som möjligt, slutsatser grundade på out-of-date verksamhet material kommer inte en gång kommit upp med största sannolika utfallet för dina affärsstrategier tillväxt.

2. Planeringsstrategier måste vara action-baserade. Grunda mål och processer är ständigt en bra idé, men att utarbeta riktiga, säker eld metoder och ansvar färdiga förmåner och garantier som dessa mål hända och processer hålls i schack. Om lämpligt, ställa regelbundna mål och bestämma en kedja av redovisningsskyldighet för dessa mål.

Tre. Mät och regelbundet utvärdera dina affärsstrategier tillväxt. Efter en lång tid (kontingent på den föreslagna varaktigheten av planen, skulle detta vara allt från flera veckor till några månader), om du upptäcker att din ursprungliga metoder fungerar inte, är det dags att fokusera på ritbordet igen och göra några ändringar. Bland kaoset i veckan, kan det tyckas enklare att bara hålla fast med traditionella processer, men om du inte uppfyller dina mål, du är inte riktigt uppnå något. En smidge ytterligare tid och modifieringar kan göra en hel del förändringar i de bestående resultaten dessa regler har på ditt företags utveckling.

4. Affärsplanering måste vara realistiska. Etablera opraktiska eller omoraliska mål för ditt företag kommer inte att göra dig, ditt företag eller din stående något bra. Ansträngande realtidsdata du samlar tidigare, åtgärder vad du kan uppnå på ett lämpligt sätt, samt vad du inte kan. Fastställa korrekta mål i rätt tid hjälper dig och din personal att undgå utmattning.

Fem. Alltid innehålla risk-och förbättringsarbete. Förberedelser inför framtiden inbegriper prognoser för alla sannolika slutsatser-positiv eller negativ. Om du ser områden där förbättringar kan göras för att nuvarande strukturer eller processer, ger utrymme i din tillväxtstrategi för eventuella korrigeringar eller lösningar. Å andra sidan, om du känner en viss situation eller förfarande kan medföra en risk för att ditt företag eller anställda, måste det bedömas innan politiken sätts på plats eller innan situationen uppstår. Det sista ett företag vill är att stöta på en katastrofal överraskning i samband med att försöka förbättra, växa, och stabiliseras. Om du är osäker på vilka risker eller förbättringar för att planera för, överväga att anlita en professionell konsult för att arbeta tillsammans med ditt team under tillväxt-planeringsmöten.