4 tips till dollar plus store framgång

I dag, AOS ekonomi all detaljhandel personer behöver ta ett steg tillbaka och analysera var de kan minska lagernivåerna utan att skada försäljningen. De som öppnar en dollar store måste också leta efter nya och annorlunda dollar store varor för att hjälpa till att bygga försäljning och dollarn vinst butik till nya, högre nivåer. Många tror att de har lagt till allt möjligt. Andra kommer att känna att de bara behöver minska lager och sedan hålla tätt. Men detta är den perfekta tiden att bygga försäljning genom intelligent tillsätta rätt objekt. För mer om detta ämne läs vidare. I denna artikel kommer jag att presentera exempel på objekt att lägga.

Låt, aos börja med rengöringsmedel och förnödenheter. Nästan alla dollarn butiker bära en del av dessa poster. Men den frågan att ställa är om du har rätt objekt för att tillgodose behoven hos dina kunder. Finns det objekt de skulle köpa om man bara hade dem i lager? Ännu viktigare, tror de handlar på andra återförsäljare för några av de objekt som du inte bär. Se till att du leta efter kompletterande försäljning. Till exempel lägga till ett komplett sortiment av skrubber, kan svampar och skurborstar betyda många dollar i extra försäljning och dollarn vinster butik.

Upprepa samma process med hälsa och skönhet och pappersprodukter. Även om du kanske redan bär grundläggande handtvål och andra produkter, se till att gå den extra milen för att förstå exakt vad dina kunder behöver, och sedan för att hitta just dessa produkter.

Husgeråd är en annan avdelning flesta som öppnar en dollar store har i sin butik. Men i dag, kommer aos miljö mer shoppare än någonsin köper gärna matlagning prylar, koppar, tallrikar och bestick om du bär ett bra val.

I år bär alla tillbaka till skolmaterial möjligt. Kontrollera att du har alla de grundläggande behoven för att möta skolans krav. Dina kunder kommer att belöna dig för att lägga till denna merchandise dollar store med andra extra inköp för sina elever. Och det innebär extra vinster för ditt företag.

Men don? T stanna där, alla behöver äta. Om du inte? T redan bära matvaror, är kanske nu är det dags att överväga att starta. Börja långsamt och försiktigt. Lägg produkter flesta konsumenter behöver och vill ha. Till exempel kan ett litet urval av frukostflingor, konserver och kryddor vara det perfekta sättet att testa. Som konsumenter börjar köpa frågar vad andra produkter de, AOD vilja se. Försiktigt framåt för att expandera.

När du öppnar en dollar store det finns mycket mer dollar store varor att överväga. Du kommer att behöva intelligent undersöka lägga rätt produkter för varje semester. Don? T glömmer att tänka poster för årstiderna. Till exempel när det kalla vädret närmar varma sockor, vantar och mössor kommer att efterfrågas. Genom att ta bort långsamma säljare och minska lagernivåerna totalt och sedan lägga rätt objekt för att öka försäljningen, kommer dina dollar store vinster växa säkert.

För din framgång när du öppnar en dollar store!