4 tips för att öka försäljningen när du startar en dollar store

En av de ovanliga sakerna dollar-lågprishandeln är hur en kund kommer in i din butik. De fortsätter sedan att ta en lugn promenad genom butiken. De flyttar nonchalant från mittgången till mittgången, välja objekt som de planerar att köpa. Jo det är teorin i alla fall. När du startar en dollar store kontrollera din butik är inställd på att göra processen enkel och njutbar. Kontrollera shoppare tillbaka ofta. Göra allt möjligt så de gör inköp medan inuti din butik. Göra upplevelsen så positiv att de berätta för andra om din butik. Du kommer att se din dollar store salu storlek att växa och din dollar store vinster öka. I denna artikel kommer jag presentera 4 tips för att öka försäljningen.

Tips # 1 – Lär känna dina grannar. Utbyta visitkort. Men det slutar inte där. Arbeta med närliggande företag för att generera trafik till varandra. Erbjud dig att ge sitt visitkort, ett flygblad eller en rabatt erbjudande till samtliga kunder i din butik i utbyte mot din granne gör samma saker för dig. Gör erbjudandet du skapar väldigt övertygande för presumtiva köpare. Gör det så bra att de flesta alla som får det kommer att ta tid att komma över och se vad ditt företag handlar om.

Tips # 2 – Gör din butik en destination för shoppare. Skapa en varm och inbjudande atmosfär när du startar en dollar store. Se till att dina anställda är det perfekta exemplet på kundservice. Håll din butik välfylld med förbrukningsartiklar dollar store shoppare alltid behöver. Detta placerar din butik som en shoppare kommer att återvända till gång på gång. Det kommer att göra din butik en destination sluta när shoppare slut på de produkter som de rutinmässigt använder. Titta på storleken på din genomsnittliga dollar store försäljning ökar. Titta på storleken på dina dollar store vinster växa också.

Tips # 3 – Belöna shoppare som kommer in i din butik. Gör det spännande. Ha alltid något nytt och annorlunda för din vanliga konsumenter att se när de kommer in anbud reor, nya produkter och händelser att hålla shoppare intresserade och ivriga att komma tillbaka till din butik. Även om detta tar lite arbete, är belöningen kunder som är mycket nöjda med din butik. De i sin tur kommer att berätta för andra.

Tips # 4 – Gör enastående kundservice hörnstenen i ditt företag när du startar en dollar store. Som nämnts i Tips # 1 ger enastående kundservice tar en fokuserad insats från varje medarbetare i organisationen. Gör kundservice jobb # 1 i din verksamhet. Greet shoppare när de kommer in din butik. Erbjud dig att ge hjälp när du ser en shopper. Ivrigt eskortera shoppers för att se de produkter de frågar om. Tack alla för att komma in i din butik. Dessa är bara några av de åtgärder för att bli känd för god kundservice. Se när din dollar store försäljning storlek växer. Se när kunderna rave om den stora behandling de får. Se när dina dollar store vinster växa bortom dina vildaste förväntningar.

Till din dollar store framgång!