1st steg 1st när du öppnar en dollar store

När du öppnar en dollar store är det viktigt att se till att alla de affärskritiska kraven har dokumenterats. Till exempel måste den totala finansieringen beräknas. Att veta detta en bit av information kan du gå vidare och faktiskt vidta nödvändiga åtgärder för att lokalisera och samla in de medel som krävs för att framgångsrikt öppna och driva din butik. Hoppa över någon av de kritiska stegen, eller miscalculating rätt krav kan visa sig vara ödesdigert för ditt företag när det öppnas. I denna artikel kommer jag att hjälpa dig att komma igång i ditt preparat som jag presenterar 1st steg 1 när du öppnar din butik.

Steg # 1) Skapa en butiksöppning krav checklista. Det stämmer, utveckla din egen checklista. Du kommer att känna många av de ursprungliga krav, såsom att hitta en plats, förhandla och underteckna ett hyresavtal, registrering för ett företag licens, och beställa varor. Men eftersom du fortsätter att förbereda sig för att starta en sökning efter den perfekta platsen du kommer att hitta nya och viktiga saker att lägga. Genomför en lite online forskning för idéer och stöd. Gör det till en levande dokument så det växer när du gör dessa upptäckter.

Steg # 2) Utveckla en första-pass finansiering för ditt företag. När du har utvecklat dig första butik öppnar krav checklista, börja arbeta på affärsplanen för din butik. När du går igenom utvecklingen av din affärsplan kommer du att kunna skapa en fullständig lista över finansieringsbehov. Dubbelkolla ditt företags behov fundingen mot din butik öppnar krav checklista för att validera siffrorna.

Steg # 3) Om du öppnar en dollar store vara säker på att vara försiktiga i att utveckla dina likviditetsbehov. Bedöma din finansiering siffror så att de omfattar en felmarginal. Fel på sidan av att ha för mycket finansiering snarare än inte tillräckligt. Det är bättre att ha lite pengar kvar när verksamheten börjar generera vinst istället för att inte kunna fortsätta försäljningstillväxten krävs för att uppnå lönsamhet eftersom du saknar finansiering.

Steg # 4) Kontrollera och dubbelkolla din lista. Även om denna lista inte omfattar alla de kritiska stegen du behöver ta för att framgångsrikt öppna en dollar store, kommer det att hjälpa dig att ta de rätta inledande steg. Ständigt lägga till checklistan som nya krav uppkommer. Var inte rädd för att fråga andra butiksägare eller experter för idéer. Glöm inte att överväga kostnaderna under det första hela verksamhetsåret. Det är bättre att ha kontanter tilldelats för din butik öppning kvar i stället för att köra korta och äventyra hela din verksamhet.

Till din dollar store framgång!