14 hinder för butik framgång

Det finns så många saker som kan förhindra en butik från att vara framgångsrik. Vi har listat 14 hinder för detaljhandeln framgång. Någon av dessa kan vara skadligt för din detaljhandeln, men det tar bara en att vara dödlig. De är inte listade i någon särskild ordning.

Ett. Val av produkter-Många detaljhandeln ägare väljer produkter baserade på vad de gillar. Det viktiga är att plocka varor dina kunder kommer att älska. Om du får input från andra anställda eller ledning, kommer det att göra det lättare att fatta bättre köpbeslut. Dessutom har många gånger ägaren en begränsad smak och saknar en stor grupp av kunder. Ytterst kan ägaren göra det slutliga beslutet, men ju mer information som presenteras bör resultera i bättre köp för detaljhandeln.

2. Inte organiserade-Alltför många ägare bedriva sin verksamhet utan en plan. Du bör ha kortsiktiga och långsiktiga mål. Jag brukade ha en vecka lista plus en mästare lista över saker att göra. Det var alltid komma att ändras. Också, ta hand om post dagligen. Jag har varit i butikerna och se berg av post staplade högt i butiken.

Tre. Brist på delegation-Alltför många ägare vägrat eller rädd för dele-slussning. Det kan vara att de är kontroll freaks eller inte litar på medarbetarna. Båda är dåliga och kommer att allvarligt begränsa ditt företag. Genom att delegera till medarbetarna, skapar det bättre anställda och de som kommer att ta mer stolthet i ditt detaljhandeln. Börja med att delegera enkla saker och gå från deras. Du kommer bli förvånad över vad dina anställda kan göra.

4. Inte Thinking Outside the Box-Om ägaren tänkande är begränsat, så är chansen till framgång. Det är svårt att köra en butik. Det viktiga är inte att följa alla andra och överväga val som kommer att vara annorlunda. Återigen, kan dina anställda ha möjlighet att komma med kreativa lösningar.

Fem. Motstånd mot förändring-ägare och anställda tycker inte att förändras. De vill fortsätta att göra saker som vanligt. Tiderna förändras och om du väntar för sent för förändring, kan ditt företag även misslyckas från detta hinder av sig själv. Det är så vanligt att en butik för att göra dåligt och ägaren kommer inte att göra stora förändringar. Detta leder mig till nästa hinder.

6. Rädsla för att misslyckas-Varje företag som försöker olika saker kommer att ha några misslyckanden. Det viktiga är att lära av dessa misslyckanden att hjälpa dig i framtiden. Alltför många ägare tror bara följande. Jag försökte något annat och det fungerade inte. Varje framgångsrik person och företag har fel, men de ville inte låta det hindra dem från att nå sina mål.

7. Förvara inte Unique-En av nycklarna är att göra din butik skiljer sig från resten. Över 90% av alla detaljhandlare är likartade. De andra skapar en unik shoppingupplevelse. De förstår att särskilda händelser i kombination med unika objekt eller tjänst kommer att ha kunder säger WOW när de lämnar. Ja, det tar extra arbete, men utbetalning kan vara enorm. Särskilda händelser kan vara låg kostnad eller gratis för att marknadsföra ditt företag. Det finns tusentals möjligheter, såsom hund kostymer, barn berättande och kostnadsfria korta informativa seminarier om en produkt eller tjänst.

8. Tjänsten inte Superior-Alla butiker vill gärna tro deras tjänst är bra. I verkligheten, de flesta butiker långt ifrån. Det inte bara tar möta kundens förväntningar, men överstiger dem. Till exempel kan du special beställa ett objekt och levereras till deras hus eller arbete, om kunden inte har tid att komma till din butik. Överlägsen service börjar med en ägare starka engagemang för att det ska hända.

9. Arbete är inte kul-Alla har ett jobb att göra, men det kan göras för att vara roligt. Nöjda medarbetare är mer produktiva och ge bättre kundservice. Lär känna dina anställda och tänka på dem som en människa. Humor är ett bra sätt att lindra spänningar och göra dina anställda nöjda att arbeta för din detaljhandeln. Hårda chefer att arbeta för att ha hög omsättning vilket är kostsamt för alla företag.

10. Dålig Ad Merchandise eller Pricing-ägare älskar att springa försäljning för produkter som inte säljer eller har dåliga priser för bättre sälja saker. Syftet med annonsen är att få kunder till din butik för att köpa produkterna. Att sälja en bra produkt på 1/2 off regelbunden detaljhandeln kommer att resultera i ökad försäljning och vinst för din butik än att sälja dåliga varor till 75% rabatt på ordinarie detaljhandeln. Många kunder som kommer in i din butik för ad poster kommer att köpa andra produkter till fullt pris.

11. Inte aggressiv med gamla Inventory-Inventering gör antingen pengar eller kostar pengar. Gamla inventering bör säljas för att skapa kassaflöde plus att rensa utrymme för bra säljande produkter. Alltför många ägare tänka kortsiktigt och kommer inte att sälja ett objekt under självkostnadspris. Gamla inventering bättre likvideras på 75% rabatt, istället för att sitta på din hylla eller lagerlokal. Den kontanta kan användas för att köpa bra inventering, vilket kan mer än kompensera för förlusten av den gamla posten. Jag har sett många butiker fortsätter att lida, eftersom ägaren inte kommer att vidta nödvändiga markdowns för sin verksamhet.

12. Anställda inte utbildade-anställda måste veta vad vi ska göra. Alla anställda ska vara utbildade på ett konsekvent sätt. Detta kommer att resultera i mindre omsättning, högre produktivitet och mer vinster. Tror inte utbilda anställda är cirka första dagen eller veckan.

13. Brist på Mailing List-Att få en e-postlista är det bästa sättet att minska reklam kostnader och öka försäljningen. Kunder på en e-postlista leder till 5-10 gånger försäljningen som nya besökare till din butik. De bästa sätten att få kunder på e-postlistan är från kontroller och be dem om deras adress för att vara på din butik sändlista. Du kanske måste ge ett litet incitament för att få dem på din lista, men är värt det.

14. Webbplats inte Effektiv-En hemsida bör antingen sälja produkter / kan användas för att få besökare e-postadresser. Ju mer du hålla kontakt med personer på din lista, går trovärdigheten upp och det gör försäljningen. Många människor köper inte första gången de besöker en webbplats. Dessutom, skulle ha lite grundläggande information om din butik är bra också. Jag har sett många ägare spenderar $ 2.000 eller mer för en webbplats, plus en hög månadsavgift och inte vara effektiv. Flash kan vara trevligt, men om det tar för lång tid att ladda, är din webbplats besökaren långt borta. Jag har en hemsida med alla klockor och visselpipor, och det fanns inga initiala kostnader eller avtal, mindre än $ 20 per månad, och lätt att göra själv. Jag har kunnat spara några av mina konsulttjänster klienter tusentals genom att byta och ha en mer effektiv webbplats som leder till ännu mer vinst.